ANNE-MARIJN COELINGH BENNINK

"There is a crack in everything, that’s how the lights gets in"

Professioneel

Anne-Marijn startte haar professionele loopbaan bij het Europees Parlement, ze werkte daar korte tijd en vertrok toen richting het bedrijfsleven, waar ze een aantal jaar ervaring opdeed als manager. Vervolgens maakte ze de overstap naar HR adviesbureau KornFerry / Hay Group, waar ze lange tijd werkte als senior consultant, trainer, assessor en executive (team)coach. Zij is opgeleid in Transactionele Analyse, Systemisch werken en Oplossingsgericht coachen. Daarnaast heeft ze verschillende accreditaties voor het gebruik van bepaalde methodieken en instrumenten. Wat ze inzet, hangt af van de vraag van haar klant. Ze werkt zowel in het Nederlands als in het Engels.

Na een reis van een paar maanden door Australië met man en kinderen, besloot Anne-Marijn haar professionele ervaring samen te brengen in een eigen bedrijf. Ze richtte, met oud-collega Pascale de Vilder, The Talent Lane op. Op dit moment werkt ze binnen een grote diversiteit aan organisaties als (team)coach en consultant voor executives, managers en (directie)teams. Daarnaast begeleidt ze Leiderschapstrajecten waarbij de ontwikkeling van management en een zo gezond mogelijk organisatieklimaat centraal staan. 

En verder?

Anne-Marijn oordeelt niet maar confronteert wel, is geduldig en tegelijkertijd resultaatgedreven. Onafhankelijk en soms impulsief. Houdt ervan structuur te brengen in complexe vraagstukken. Vindt dat je er altijd voor moet zorgen dat er ruimte is om zaken ‘om te gooien’, anders te kijken en anders te besluiten. Maar bovenal autonoom en vrij te kunnen werken en leven.  

CONTACTINFORMATIE

Anne-Marijn Coelingh Bennink

Binnenhof 62-b 
1412 BP Naarden 
T: +31 (0)20 470 3211 
amcb@thetalentlane.nl
Skype: annemarijn68

Top