Anne-Marijn Coelingh Bennink

"For there is nothing either good or bad,

but thinking makes it so"

Over mij

Het eerste deel van mijn werkende leven heb ik doorgebracht in het bedrijfsleven, waar ik werkte in een leidinggevende positie. Leiding geven paste bij mij maar ik wilde me inhoudelijk verder verdiepen en maakte in 1998 de overstap naar adviesbureau Hay Group (nu Kornferry). 

Ik leerde veel, verzamelde accreditaties in allerlei methodieken, kreeg als senior-consultant een ‘kijkje in de keuken’ van een grote diversiteit aan bedrijven en ontwikkelde me door de jaren heen van adviseur ‘op afstand’ naar ‘trusted advisor’ en executive coach. 

In 2009 besloot ik mij te heroriënteren op werk en leven en vertrok ik met mijn man en kinderen richting Australië. Na thuiskomst besloot ik mijn eigen bedrijf te starten en in 2010 resulteerde dat in de samenwerking met Pascale de Vilder en de oprichting van The Talent Lane.

En verder?

Vinden de opdrachten waarbinnen ik werkzaam ben, altijd plaats binnen de context van een organisatie, waarbij effectief gedrag van (executive) leiders en teams centraal staat. Ik geloof dat een aantal zaken daarin essentieel is: afstand nemen, ‘put the fish on the table’ en ervoor zorgen dat je minimaal je eigen patronen en die binnen je organisatie begrijpt, kent en herkent.

Ik werk o.a. vanuit het gedachtengoed van Transationele Analyse, Systemisch werken en Oplossingsgerichte Coaching en ben geaccrediteerd voor het inzetten van verschillende soorten instrumenten. Ik werk zowel in het Nederlands als in het Engels en zowel 'live' als online. 

CONTACTINFORMATIE

Anne-Marijn Coelingh Bennink

Binnenhof 62-b 
1412 BP Naarden 
T: +31 (0)20 470 3211 
amcb@thetalentlane.nl
Skype: annemarijn68

Top