ANNE-MARIJN COELINGH BENNINK

"There is a crack in everything, that’s how the lights gets in"

Over mij

Het eerste deel van mijn werkende leven heb ik doorgebracht in het bedrijfsleven, waar ik werkte als manager. Leiding geven paste bij mij maar ik wilde me inhoudelijk verder verdiepen en maakte de overstap naar adviesbureau Hay Group. Ik leerde veel, verzamelde accreditaties in allerlei methodieken, kreeg als consultant een ‘kijkje in de keuken’ van een grote hoeveelheid bedrijven en ontwikkelde me door de jaren heen van adviseur ‘op afstand’ naar ‘trusted advisor’ en executive coach. Maar ik kreeg ook steeds meer behoefte om mijn autonome en ondernemende kant in te zetten.

Ja en nee zeggen

Het jaar 2009 werd een kantelpunt. Ik besloot mij te heroriënteren op werk en leven en vertrok met man en kinderen richting Australië. Vanuit deze afstand kon ik na thuiskomst besluiten om mijn eigen bedrijf te starten en in 2010 resulteerde dat in de samenwerking met Pascale en oprichting van The Talent Lane. Werken vanuit ons eigen bedrijf, geeft mij de ruimte om me te kunnen richten op vragen en opdrachten waar ik op kan toevoegen en die het beste bij mij en mijn expertise passen. Ik weet waar ik ‘ja’ tegen wil zeggen en ik weet ook waar ik ‘nee’ tegen wil zeggen, mijn commitment bij de aanname van opdrachten is daarmee maximaal.  

En verder?

Zou ik hier van alles kunnen schrijven over mijn droom, mijn passie, mijn visie. Maar in alle eenvoud wil ik het onderwerp Leiderschap het liefst zo concreet en praktisch mogelijk maken. In coaching, in ontwikkelprogramma’s en in het werken met teams. Leidinggeven is meestal geweldig om te doen maar kan ook ingewikkeld zijn en eenzaam en spannend. Ik geloof dat een aantal zaken daarin essentieel zijn: afstand nemen, ‘put the fish on the table’ en ervoor zorgen dat je minimaal je eigen patronen en die binnen je organisatie begrijpt, kent en herkent. En dat is waar ik bij kan helpen.

CONTACTINFORMATIE

Anne-Marijn Coelingh Bennink

Binnenhof 62-b 
1412 BP Naarden 
T: +31 (0)20 470 3211 
amcb@thetalentlane.nl
Skype: annemarijn68

Top