ANNE-MARIJN COELINGH BENNINK

"There is a crack in everything, that’s how the lights gets in"

Over mij

Mijn professionele loopbaan ben ik gestart bij het Europees Parlement, ik heb daar korte tijd gewerkt en ben toen overgestapt naar het bedrijfsleven, waar ik een aantal jaar heb gewerkt als manager. Leiding geven paste bij mij maar ik wilde me ook inhoudelijk verdiepen en heb daarom de overstap gemaakt naar HR adviesbureau KornFerry / Hay Group in de rol van senior consultant, trainer, assessor en executive (team)coach. Daarbij gingen de vraagstukken altijd over de ontwikkeling van mensen binnen de context van een organisatie. Sindsdien heb ik mij verder gespecialiseerd in Transactionele Analyse, Systemisch werken en Oplossingsgericht coachen en heb ik verschillende accreditaties behaald voor het gebruik van bepaalde methodieken en instrumenten. Wat ik inzet, hangt af van de vraag van mijn klanten.

In 2009 besloot ik mij te heroriënteren op werk en leven. Ik heb toen, samen met mijn man en kinderen, een reis van een aantal maanden gemaakt door Azië en Australië en heb daarna besloten verder te gaan vanuit mijn eigen bedrijf. Dat geeft mij de ruimte om te kunnen werken aan vragen en opdrachten waar ik maximaal op kan toevoegen en die het beste bij mij en mijn expertise passen. Samen met (oud-collega) Pascale de Vilder heb ik The Talent Lane opgericht en op dit moment werk ik binnen een grote diversiteit aan organisaties als coach en consultant en begeleid ik trajecten waarbij de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap en een zo gezond mogelijk organisatieklimaat centraal staan. 

En verder?

Mijn klanten geven het volgende over mij aan: ik oordeel niet maar confronteer wel, ben geduldig en tegelijkertijd resultaatgedreven en ik houd ervan structuur te brengen in complexe vraagstukken. Verder geloof ik dat mensen altijd een keuze hebben om zaken anders aan te pakken, ander gedrag te laten zien en anders te besluiten. Zelfbewustzijn, begrijpen hoe 'systemen' werken en voldoende afstand en nieuwsgierigheid zijn daarbij onmiskenbaar de sleutel tot (persoonlijk) leiderschap.

CONTACTINFORMATIE

Anne-Marijn Coelingh Bennink

Binnenhof 62-b 
1412 BP Naarden 
T: +31 (0)20 470 3211 
amcb@thetalentlane.nl
Skype: annemarijn68

Top