Samenwerkingspartners

Lianne Hamstra

Lianne is gespecialiseerd in onafhankelijk beloningsadvies en organisatie-inrichtingsvraagstukken. Zij is eigenaar en oprichter van Hamstra & Partners. Haar adviesstijl kenmerkt zich door de combinatie van expertise en realisatiekracht en haar persoonlijke en betrokken aanpak.

Erwin Butzelaar

Erwin werkt als coach met individuen en teams. Hij is een ervaren facilitator voor groepen. Zijn stijl kenmerkt zich door zijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid en scherpte op het doel en resultaat. Erwin is gespecialiseerd in Transactionele Analyse, een persoonlijkheidstheorie waarbij autonomie en authenticiteit centraal staat. Hij heeft zich bekwaamd in loopbaan- en stress en burn-outcoaching. Hij is eigenaar van Erwin Butzelaar Coaching & Ontwikkeling.

06 23 777 990

Jacqueline van Heeswijk

Jacqueline heeft zich sinds haar afstuderen in 1996 bij diverse adviesbureaus bekwaamd als assessmentpsycholoog. Na op dit gebied veel externe advieservaring opgedaan te hebben, is zij sinds 2008 zelfstandig gevestigd onder de bedrijfsnaam Van Heeswijk HR Advies. Kenmerkend voor haar werkwijze is haar scherpe oog voor kwaliteit en haar focus op talent in de assessments in combinatie met een fijne dosis daadkracht en plezier in de samenwerking.

Top